Aktiva Seniorer Jönköping

Nytt besked. Styrelsen beslutade vid vårt digitala möte den 19 jan. att
skjuta fram det planerade årsmötet tills förhållandena i samhället förändrats.
 
Under fliken Reportage, i överkant på skärmen hittar du lite Godis som en av våra
medlemmar bjuder på som lite tidsfördriv. 
  
För styrelsen
Gunnel T
 

 

Vi har börjat på ett år, som vi hoppas snart ska ge oss tillbaka den frihet vi varit vana vid. Gör vi som myndigheterna ber oss så blir det ”bättre och bättre dag för dag”.
Vi ser dock inte just nu när vi kan samlas igen men det kommer.
Förmodligen blir det så att vi inte gör något program med alla i förväg inplanerade möten. Vi kommer istället att annonsera här på hemsidan och i JP då det blir aktuellt.
Vi ska dock ha ett årsmöte den 25 februari som redan är i planeringsstadiet. Alla medlemmar kommer att på hemsidan kunna hämta och läsa alla handlingar. Den som vill läsa eller få papperskopior kan kontakta undertecknad så ordnas detta.
Vi kommer att tillämpa poströstning och en blankett för detta ändamål kommer också att finnas här på hemsidan.
Det betyder att hemsidan kommer att användas i stor utsträckning och vara en viktig informationssida, så titta på hemsidan minst 1 gång i veckan kanske det finns viktiga nyheter.

På återhörande
Gunnel Torstensson
Ordf.

 

Styrelsen önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År 2021. Vi hoppas kunna starta månadsaktiviteter. Ett årsmöte måste vi ha före 15 mars och vi planerar för detta och datum blir den 25 feb. All information kring årsmötet kommer. Reservera denna eftermiddag.

För styrelsen

Gunnel Torstensson

Ordf. 

Aktiva Seniorer är en ideell organisation, som idag finns på många platser i Sverige. I Jönköping har föreningen funnits sedan 1995. Vi anordnar aktiviteter från ett rikt och varierat utbud i form av föreläsningar, studieresor, studiebesök och andra kulturarrangemang. I samarbete med Medborgarskolan anordnar vi studiecirklar av diverse slag, där vi har 10 % på alla kursavgifter. I föreningen träffas också mindre grupper för olika aktiviteter eller bara för att umgås och trivas.

Aktiva Seniorers symbol är ett bi och det står för samlande. Vi i Aktiva Seniorer samlar på intryck, upplevelser, kunskap och nya vänner.

 

Vi hanterar personuppgifter enligt lagen om GDPR.